Hvorfor er den hvide kittel ensbetydende med autoritet

Hvorfor er den hvide kittel ensbetydende med autoritet? 

De fleste af os mennesker, kender de hvide kitler, nemlig fra tandlægen eller hospitalet, hvor langt de fleste der arbejder disse steder, er klædt i denne hvide farve. Den hvide kittel forbinder mange af os, derfor også med autoritet og professionalisme, hvilket kan hjælpe os til med at kende forskel fra almindelige mennesker, til faglige autoriteter.

Den hvide kittel, kan hjælpe os med at identificere den person vi står overfor. Det gør sig gældende, i langt de fleste lande, hvorfor det er et smart valg at bære den hvide kittel, hvis du er sygeplejerske eller for eksempel læge. Samtidig er hvid også renhedens farve, hvorfor den bruges særligt i sundheds- og sygehussektoren. 

Hvorfor skal kitlen være hvid? 

Farven hvid kan ofte betyde renhed, fred, fornuft, sarthed og intellekt, hvorfor den ofte ses i sundhedssektoren. Her er der brug for at udstråle en vis autoritet og renlighed i det professionelle arbejde. Det smarte er også, ved at bære en hvid kittel, at det er nemt at se om kitlen er ren. 

Køb din hvide kittel online

Er du på udkig efter en ny hvid kittel, måske en ny skjorte, nye bukser eller noget helt andet tøj, så kan du med stor fordel klikke dig igennem det store udvalg, af kitler og meget andet hos Kentaur. Her finder du også meget andet tøj, som du kan bruge på dit job. For eksempel bukser, skjorter, t-shirts og meget mere, som alt sammen er lavet i en meget høj og komfortabel kvalitet.