3 gode forslag: Sådan får du et liv uden cigaretter

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange grunde til, at du bør stoppe med at ryge. Hvis du har gjort dig tanker om det, bør du ikke tøve med at føre det ud i livet. Derimod bør du sætter i gang med det samme, da der er utallige fordele forbundet med det.

Hvis du ønsker at stoppe med at ryge, er der flere måder at gribe det an på. Mange forsøger at stoppe fra den ene dag til den anden, men dette har de sjældent succes med. I stedet bør man benytte en form for hjælpemiddel, hvilket du præsenteres for herunder.

#1: Skift til en e-cigaret

Der er mange muligheder, hvis du ønsker at stoppe med at ryge. Langt de fleste beslutter at skifte cigaretterne ud med en e-cigaret. Har du også gjort dig tanker om dette, er det vigtigt at undersøge dine muligheder. Der findes nemlig mange e-cigaretter på markedet.

En af de markante fordele ved e-cigaretter er, at du får mulighed for at trappe ned på dit nikotinindtag. Det skyldes, at du kan finde e-væske med forskelligt indhold af nikotin. For dig, der ønsker at trappe stille og roligt ned, er det en klar fordel.

#2: Skift til nikotinposer

Du kan også overveje at skifte til nikotinposer, hvis du gerne vil være fri for røg og damper. Rigtig mange tror, at man stadig kan finde et stort udvalg af snus på det danske marked, men det er ikke tilfældet. Nikotinposer er dog stort set det samme produkt.

Forskellen mellem nikotinposer og snus er, at førstnævnte ikke indeholder tobak. Netop det faktum, at det ikke er et tobaksprodukt, er årsagen til, at det må sælges i Danmark. Snus er derimod et tobaksprodukt, og må derfor ikke længere sælges her i landet.

#3: Brug nikotintyggegummi

Tyggegummi med nikotin er også en mulighed, men ikke alle bryder sig om det. Mange ser det som en ideel løsning, mens andre mener, at det vil være til gene at skulle tygge på tyggegummi hele dagen. Om det er noget for dig, er derfor noget, du selv skal tage op til overvejelse.

Hvis du gerne vil være helt fri for røg, damp og deslige, er det et oplagt valg. Rigtig mange frygter dog at komme til at savne følelsen af at ryge, hvorfor de vælger en e-cigaret. Andre ser nikotinposer som en ideel løsning, mens en helt tredje gruppe vælger tyggegummiet.