Lækker frugt leveret til jer

Hvis du også kunne tænke dig at forkæle dine medarbejdere på arbejdspladsen, så kan du kontakte FrugtKurven – FirmaFrugt og frugtordninger til firmaer, virksomheder og privat er nemlig deres speciale. Her kan du få leveret lækker og frisk frugt, hvor udvalget varierer fra uge til uge. Men det er ikke kun medarbejderne på din virksomhed, som FrugtKurven kan forkæle. De har nemlig også specialiseret sig i levering af skolefrugt med eu-støtte og tilskud – frugt til skoler – så er det ikke kun far og mor som bliver forkælet med frugt på arbejdspladsen, men også ungerne i skolen.

Fordelene ved frugtindtag er mange

Der er mange fordele ved at spise frugt, uanset om du er voksen eller barn. Frugt indeholder rigtig mange gode vitaminer og næringsstoffer, som giver din krop masser af energi og gode betingelser for at holde hjernen skarp, så du kan udføre et godt stykke arbejde, og børnene kan lære en masse i skolen. Vitaminerne hjælper også med at holde jer sunde, og de sørger for, at immunforsvaret er konstant beredt, så I ikke så ofte bliver syge. Det er en stor gevinst på arbejdspladsen, at medarbejderne har færre sygedage, både fordi de selv bliver mindre syge, og fordi at de skal være mindre hjemme med syge børn.

Frugt er socialt

Men det er ikke kun din sundhed og effektivitet, som kan øges med indtag af frugt. Det er helt sikkert også glæden ved at sætte tænderne i et friskt og sprødt æble. Eller konkurrencen i at pille en mandarin i kun én komplet skræl. Frugt kan samle jer socialt i pauserne og lede til snak og hygge, og på den måde faktisk også fungere som en social faktor på både arbejdspladsen og i skolen. Der findes faktisk næsten ingen gode undskyldninger for ikke at bestille en frugtkurv i dag, så skynd dig at bestille én med det samme.