På besøg i Odense? Disse fire ting må du ikke gå glip af

Skal du og familien en tur til eventyrbyen Odense? Hvis I ikke er stedkendte, kan det være svært at vide hvad man skal opleve. I denne oversigt får du derfor fire gode forslag til en dejlig tur i Odense.

Bådtur på floden

Tag på en bådtur op og ned ad Odense Å. Denne tur tager dig på en smuk tur forbi nogle af de smukkeste – og dyreste – huse i Odense. Under bøgetræerne kan du opleve roen. Her kan du passende læse om hvad der eller er at opleve i Odense på Odense Netavis. Hvis I ikke er interesseret i at tage den samme tur tilbage, kan I passende stå af ved Odense Zoo og fortsætte jeres dag der.

Odense Zoo

I Odense Zoo tilbyder en dejlig oplevelse for hele familien. Her kan I se alverdens eksotiske dyr. Zooen kan blandt andet prale af alt lige fra løver, kameler, pingviner og menneskets nærmeste familiemedlem – chimpansen.

H.C. Andersens Hus

H. C. Andersen er Odenses største vartegn og det er let af forstå, når ens største søn er et litterært ikon på linje med Shakespeare og Dickens. I H. C. Andersen Hus kan du få et fantastisk indblik i den store forfatters liv og kreative værker. Det nyrenoverede museum er designet til at være underholdende og lærerigt for både de unge og de gamle, og det er således en dejlig tur for hele familien.

Gå på opdagelse i Brandts

Brandts er det kulturelle hjerte i Odense. I en gammel lagerbygning på 5 etager – som i gamle dage var hjemsted for Brandts Klædefabrik – kan du finde et væld af kulturelle tilbud. I de gamle fabrikshaller kan du opleve alt lige fra Det Fynske Kunstakademi, Kunsthallen Brandts og meget mere. Så tag de kulturelle briller på, og slå dig selv løs.