Overrask en god ven med en hjemmelavet gave

Der er ingen tvivl om, at det giver en rar følelse indeni at glæde en anden. Du gør en anden glad, hvilket samtidig kan give dig selv et smil på læben. Det er fedt at føle, at du gør noget godt for et menneske, du holder af.

 

Du kan f.eks. overraske en god ven med en hjemmelavet gave.

 

Send en spontan gavekurv

 

Der er noget helt særligt over en spontan og uventet gave. Derfor kan du f.eks. sende en spontan gavekurv hjem til en god ven. Det fede ved en gavekurv er, at du nemt kan tilpasse den til lige præcis din ven. Du kan fylde en kurv med ting og sager, som din ven elsker. Det kan f.eks. være chokolade, nødder, vin, krydderier, cremer el.lign. Det kommer helt an på, hvem din ven er.

 

Du kan også lave det som en æske fyldt med lækre ting i stedet for en kurv.

 

Skriv et kort

 

En kærlig gestus behøver ikke altid at være meget mere end et håndskrevet kort. Det kan nemlig betyde mere end en stor gave, når det kommer på et uventet tidspunkt. Derfor skal der faktisk ikke ret meget til at glæde en god ven. Du kan blot skrive et personligt kort og aflevere det i din vens postkasse.

 

Kom forbi med en hjemmebagt kage

 

Der er ikke nogen, der ikke elsker et lækkert stykke hjemmebag. Derfor kan du også overraske din ven ved at komme forbi med en hjemmebagt kage en eftermiddag. Du behøver ikke at være god til at bage, for det handler mere om tanken bag. Så kan du altid invitere dig selv indenfor til en hyggelig snak over et stykke kage. Det er som regel helt små ting som det, der skal til for at overraske og glæde en anden.